Omgeving

Onze vakantiewoning bevindt zich op een oude boerderij.

Van de originele volledige omwalling blijven nog 2 zijdes over. De paardenstal bevindt zich centraal op het terrein en ligt vlak naast een oude schuur.
Het terras van onze vakantiewoning geeft uit op het oosten. Hierdoor is het ideaal geöriënteerd naar de ochtendzon. Een ontbijt op het terras is dan ook een must !
In de direct aansluitende omgeving tref je de Succalaan die je leidt naar het Succakasteel en de site Bergenkruisen. Het is er zalig om te wandelen of om te fietsen. De gemeente telt verschillende kasteelparken. De kasteelsites zelf zijn privaat domein, maar de omgeving errond is veelal groen en rustgevend.
- Damvalleimeer
- Bergenkruisen

Gent

Het centrum van de stad Gent ligt eveneens in de nabije omgeving. Via een oude Scheldearm kan je met de fiets tot in het hart van Gent rijden. De tocht is ongeveer een 6-tal km lang en je vermijdt de auto. Hieronder tref je een gpx-file met de route van 't Klein Gent naar de Vrijdagsmarkt in Gent. De file kan je gebruiken met een gps-toestel, of op een tablet. (Google Maps / Google Earth)

fietsroute naar vrijdagsmarkt2

Download .gpx file.